Beoordelingen van Treasure Almere-Haven

Recente recensies

5.0
Vincent
vandaag

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

huisman
vandaag

Jammer dat de gemaakte bestelling niet doorgekomen was,maar werd gecompenseerd met een lekker biertje op terras. Het eten was weer heerlijk

Sander
gisteren

Heerlijke gerechten. Op tijd klaar voor ophalen. Smaakte heerlijk. Toppie

Willy
gisteren

De bestelling zou rond half 6 bezorgd worden maar was net na 5 uur al bezorgd. Er zitten hele kleine bakjes saus bij het vlees dat mag wel iets meer zijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de Rooy
gisteren

Keurig op tijd en het eten was perfect

Juriean Brands
gisteren
Griffioen
2 juli 2022

De bezorging was als altijd mooi op tijd.Eten was heerlijk.Vond alleen de gebakken banana minder zoet en de banaan erin erg hard.Jammer

Jwm
2 juli 2022

Was heel erg vers en lekker.

Jeff
1 juli 2022

Prima eten en precies wat ik nodig had! Maar.. ik had gevraagd of het voor mijn deur neergezet kon worden ivm Corona isolatie maar de bezorger belde gewoon aan om het te overhandigen en dat was een beetje jammer..

Astrid
30 juni 2022
Inge
29 juni 2022
Kees
28 juni 2022
Jacoline patist
27 juni 2022

Precies op tijd en eten smaakte prima. Was niet erg warm meer. Dat was jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mar
26 juni 2022

Bezorgtijd was wel wat lang, 3 kwartier, maar het was zaterdag dus zal druk geweest zijn. We hadden 4 gerechten waarvan de smaak heerlijk was. Wel erg veel champignons in alle gerechten. Ik had graag wat variatie aan Chinese groenten gezien. Was eigenlijk in alle gerechten ui, paprika en champignons. Maar zoals gezegd, de smaken van de gerechten, de vietnamese loempia’s en de nasi en Chinese bami waren echt heerlijk.

HLHuijs
25 juni 2022

Heerlijke Treasure Pokebowl ! Aanbevolen !

Melanie
25 juni 2022

Was erg lekker goed geluisterd naar wat ik bij opmerkingen had geschreven was veel beter Dank jullie wel

johann kramer
20 juni 2022
Liz Middleton
20 juni 2022

Super lekker eten, super service, bedankt Treasure wij hebben een fijne feest gehad!

Gert Jan
19 juni 2022

Snel geleverd, goed van smaak, alle gerechten goed van temperatuur. Dik tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick Smit
19 juni 2022

De prijzen zijn gestegen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid van Putten
19 juni 2022

Zoals altijd erg lekker.

Juriean Brands
19 juni 2022
Gerardo Janssen
18 juni 2022

Bestellen al jaren . Vond de kwaliteit beduidend minder dan voorgaande keren. Jammer dit ,Terwijl ze al jare goed sushi afleveren ten opzichte van andere zaken in Almere

De Brabander
18 juni 2022

Alles weer prima maar wat ik niet begrijp handstands je ziet dat de order voor (minstens) 2 personen is dat we dan 1 blikje cola cadeau krijgen

Willem
18 juni 2022

Het was weer ouderwets goed en precies op tijd bezorgd

Nouwen
17 juni 2022

We bestellen vaak bij jullie maar nu zat er weinig smaak aan .

Sandra
17 juni 2022

Dit keer was de bestelling niet zoals verwacht. De rijst was heel papperig, ko lo Kai was soppig (terwijl die altijd knapperig en hard zijn), de gebakken banaan was zo vet dat bij het bijten de olie eruit droop. Altijd goed, dit keer helaas niet

Dick
17 juni 2022
Els
16 juni 2022

Keurig op de afgesproken tijd

Van der Graaf
16 juni 2022

Super lekker eten en bezorging keurig op tijd, zeker aan te raden!

Jack
16 juni 2022

Ik zou het prettig vinden als je de mogelijkheid hebt voor deze gerechten om een keuze te maken tussen, mild, pittig en zeer pittig. De gerechten worden mild geleverd weliswaar met sambal maar ik bedoel extra verse pepers mee wokken

Bernadette
15 juni 2022
Chantal Snabilie
14 juni 2022

Heerlijk gegeten!!

Frits van der Pluijm
14 juni 2022
Eibert van Diermen
13 juni 2022

Eten gewoon weg perfect. En op de gewenste tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Guus
13 juni 2022

Poke Bowl Treasure een goede keuze

Henk Wustenhoff
12 juni 2022

Top vers en heeelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis Karssen
11 juni 2022

Altijd goed! Vriendelijke medewerkers en heerlijk eten.

Jeroen
10 juni 2022

Was weer prima.

Marjorie
10 juni 2022

Weer heerlijk zoals altijd en snelle bezorging

Eric
10 juni 2022

De sushi is echt heerlijk en met de snelle service zit het ook wel goed! Ga zo door.

Laurie
10 juni 2022

Altijd erg lekker en goed op smaak. Snel geleverd en goed warm! We blijven trouwe klant!

Karin Langereis
9 juni 2022

Snelle bezorging en heerlijk eten

Corine de Ridder
9 juni 2022

Het eten was zoals altijd goed. Maar het was helaas niet de eerste keer dat de bestelling niet compleet bezorgd werd.

Elise
8 juni 2022

Online besteld, keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. Helaas zat er 1 bakje bami niet bij. Meteen gebeld en opgelost, krijg bij de volgende bestelling bakje bami extra. Eten was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yan
6 juni 2022

Zoals altijd, heerlijk eten. Bezorging op tijd!

Juriean Brands
5 juni 2022

Jammer dat de tomatensoep weer waterig was.

Lizzy
4 juni 2022

Keurig glutenvrij geleverd bij opgeven van de bestelling!

Laura
4 juni 2022

Super lekker weer…. Genoten.. van al het lekkers

Voogel
4 juni 2022

Weer super zoals altijd

Dick
4 juni 2022
-
3 juni 2022
yvonne
30 mei 2022

weer net zo lekker als het vroeger was ,misschien nieuwe kok maar hij kan koken maar vlees wordt wel erg krap bedeeld prijzen hoger en minder is geen goede combinatie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos tolsma
29 mei 2022

Ik had het bij treasure besteld en thuisbezorgd komt het brengen dat snapte ik niet helemaal .Ik gun het treasure

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne van de Pol
28 mei 2022

Nasi had niet zoveel smaak. De line chicken was qeer verrukkelijk als altijd! Snelle levering! Top.

Gaby
26 mei 2022

Absolute aanrader, veruit de beste chinees van Almere en omstreken.

Anita toren
26 mei 2022

Viel erg tegen deze keer zat geen wasabi en te weinig sojasaus bij lang niet genoeg voor mijn bestelling en vond de sushi een stuk kleiner dan normaal

J.W. Van Essen
26 mei 2022

Was weer fantastisch

Jan Veenhof
24 mei 2022

Heerlijk gegeten had alleen wat meer Thais spicy mogen zijn

W de vries veenstra
23 mei 2022

Eten is altijd goed dit keer viel het tegen , beetje verbrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
22 mei 2022

Compliment voor het eten en de bezorger, was erg lekker en precies op de afgesproken tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juriean Brands
22 mei 2022
INGE de VRIES-SCHULTZ,
21 mei 2022

We hebben heerlijk gegeten en de bezorger was ontzettend klantvriendelijk

Lindi
19 mei 2022
Ingrid van Putten
19 mei 2022

Eten was zo als gewoonlijk weer erg lekker.

Snel
19 mei 2022

Smaakte prima, de Ayam pangang leek op een ander ook smaakvol gerecht.

Herman Huijs
19 mei 2022

Prima op tijd en goed warm

Nicole
17 mei 2022

altijd heerlijk top Service was zelf wat vergeten en ondanks mijn bestelling al was bezorgd brachten ze het na 🙂👍🏻

kramer
15 mei 2022

Zo blijven doorgaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brouwer
15 mei 2022

Altijd perfect!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne
15 mei 2022

Babi pangang top, miste wel een zakje kroepoek erbij

Van Wulfen
15 mei 2022
Juriean Brands
15 mei 2022
Gansekoele
14 mei 2022
Dimphy Aarts
14 mei 2022

Zoals altijd: geweldig. Superverse sushi, supermalse gerechten, verse knapperige groenten. En op de minuut op tijd bezorgd door een bijzonder aardige man. Het was een grote bestelling en dan deze service en kwaliteit!!!! Wij en onze gasten hebben genoten!

Van Wijk
13 mei 2022

Super gegeten erg lekker

Patty
12 mei 2022
Dick
12 mei 2022
Herbert Gronemann
12 mei 2022
Klomp
12 mei 2022

Goed en smakelijk eten en vriendelijk personeel

Alies Boenders
11 mei 2022
W de vries veenstra
11 mei 2022

Geen altijd heerlijk eten en prima service

Ton Kuijper
10 mei 2022

Geen kroepoek, geen drankje??? Bestelling 115 euro.

Karel Visser
10 mei 2022

Ontzettend lekker....weet waar ik voortaan chinees haal

Ariane Hok-A-Hin-van Gestel
9 mei 2022

Zo leuk, dat presentje met moederdag, eten is altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke van Gelder
9 mei 2022

de bestelling was keurig op tijd ondanks Moederdag en het eten was heerlijk !!

Johnny
8 mei 2022

Mooi op tijd geleverd en zoals altijd lekker veel en goed eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
8 mei 2022

Sneller dan verwacht is onze bestelling bezorgd en alles smaakte heerlijk! Wat een verwennerij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
8 mei 2022

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gun1948
8 mei 2022

Altijd op tijd en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S
8 mei 2022

Snel lekker anders

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
8 mei 2022

Het was weer ouderwets lekker en ruim op tijd bezorgd

Ingrid
7 mei 2022
Tanco van Zijl
6 mei 2022

Iets later dan de app had aangegeven, maar soep nog te heet om direct te kunnen eten. Top dus. Keuken lijkt zelfs een betere smaak en kwaliteit met dezelfde gerechten te realiseren. Zeer lekker gegeten. Szechuan soep is voortreffelijk en de babi pangang spek uitzonderlijk op smaak met een mooi krokante korst. Treasure heeft zijn vaste plek bij ons voor bestellingen verstevigd.

Natasja
6 mei 2022

Heerlijk eten, vers en prima porties

Frans Wolff
2 mei 2022

het was niet echt warm en voor 100 euro mag je toch wel wat verwachten, en dan ook nog 4 euro bezorging kosten berekenen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RXQ79
1 mei 2022
Ingrid
1 mei 2022
Claudia
1 mei 2022

Zeer snelle bezorging. Maar een gratis bezorging boven een bepaald bedrag zou wel mogen. Net zoals een zakje kroepoek. Desalniettemin is het eten altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maikel
1 mei 2022
Juriean Brands
1 mei 2022
Kenny
30 april 2022
Sergiu
30 april 2022
Ria Duijser
29 april 2022

Zoals altijd lekker gegeten en eerder geleverd dan op de site was aangegeven zoals altijd

Linda
29 april 2022

Heerlijk! En een half uur eerder bezorgd dan aangegeven. Dat zou iets preciezer mogen ;) maar alles top en gesmuld 👌🏼

Van Wijk
29 april 2022

Zoals altijd heerlijk

M. Krul
29 april 2022

Op Koningsdag helaas lang op de bestelling moeten wachten, was ontzettend druk. Maar dit hebben ze gecompenseerd door een zeer leuke korting te geven wat ik ontzettend klantvriendelijk vind, eten was uiteraard weer helemaal top.

Caroline Befort
28 april 2022

Heerlijk eten, vriendelijke bezorger. Aanrader

Saida
28 april 2022

Het was weer erg lekker. En mooi op tijd bezorgd.

Constanze
27 april 2022

super goed eten en vers. Miste wel de kroepoek!

Henkey
27 april 2022

Snelle bezorging. Heerlijk smakelijk gegeten. Veel over dus morgen lekker weer!

FLC.Verdooren
25 april 2022

L.S., Het eten is zoals altijd goed! Het enige wat ik heel vervelend vind is dat ik vraag of de saus apart geleverd kan worden. Dus niet gemengd met de phoe yong hai. Hier wordt nooit gehoor aan gegeven. Dat is jammer!! Verder blijf ik wel klant bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willeke
25 april 2022

Heerlijk vers eten goed verzorgd en snelle service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.C.van Hulzen
25 april 2022

Het was lauw dat was jammer,dus ik moest het in de magnetron zetten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk van Vloten
25 april 2022

Eten zoals gewoonlijk top, bezorging op tijd , nooit een probleem in dit restaurant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly
24 april 2022

Keurig verzorgd en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
24 april 2022

Eten blijft van hoge kwaliteit, super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
24 april 2022

Super wederom!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hellen
23 april 2022

Heerlijk eten, snel gebracht

De Groot
23 april 2022
Frans Boerland
23 april 2022
Ger bouwmeester
22 april 2022

Het eten is prima, maar ik vind dat jullie de prijzen behoorlijk hebben verhoogd, zelfs het bezorgen is nu 4 euro. Vergeleken met andere bezorgdiensten zijn jullie erg duur.

Smit
22 april 2022
Patty
21 april 2022
Ton Kuijper
19 april 2022

Prima als altijd

Pim Lem
19 april 2022
Vincent
19 april 2022

Smaak vergeten toe te voegen 😂, nasi koud. Normaal nooit geen klachten.

Molenaar
19 april 2022

Wij bestellen al dertig jaar bij dit restaurant en dat was altijd lekker en smaakvol. Gisteren bestelden wij drie gerechten en zijn ontzettend geschrokken van de slechte kwaliteit. De tjaptjoi was smaakloos en veel te slap gaar gekookt. Van de foe yong hai dachten we eerst dat het een visgerecht was omdat het wit was uitgeslagen en anders smaakte dan verwacht. De babi pangang werd droog geleverd met een apart bakje saus terwijl wij van jullie gewend zijn dat het vlees in de saus wordt gemaakt. Het vlees was uitgedroogd. Zonde van ons geld. We hadden sterk de indruk dat het eten niet vers was De meegeleverde nasi en bami smaakte wel goed. Wat wij nooit doen is telefonisch contact opgenomen en de ervaring verteld. Er is goed over gesproken en we hopen de volgende keer wel weer de normale kwaliteit te krijgen.

Hans
19 april 2022

Op tijd, perfect vers en warm eten, hygiënisch en goed verpakt.

Raq
18 april 2022

Heerlijk gegeten. Alleen was de witte rijst een beetje te plakkerig.

Yvonne
18 april 2022

Nasi was niet echt warm, rest was prima

Peter Jurgens
18 april 2022

was weer smullen

Dennis Karssen
17 april 2022

Eten was prima en ruim op tijd. De cola stond wel als gratis op de bon maar is men denk ik vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos tolsma
17 april 2022

Het eten was op tijd super .En het was heerlijk zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juriean Brands
17 april 2022
T. Hoogendijck
16 april 2022

Het eten was nog goed warm en de kwaliteit van het eten vond ik heel goed.

F.C. Sprenkels
15 april 2022

Hartelijk dank voor uw telefonische waarschuwing dat er 17:15 was ingevuld voor de bezorgtijd. Dit had inderdaad 19:15 moeten zijn.

Bianca Kohler
13 april 2022

Het eten was niet warm heel jammer ben dat niet gewend van jullie

Michèle Veldhuisen
11 april 2022

Was weer TOP, heerlijke sushi gegeten met mijn kids.

Marja Touw
10 april 2022

Ben altijd zeer tevreden maar vandaag voor het eerst had ik het idee dat het eten niet vers was. Zeker de spek babi pangan was niet vers en zeker niet knapperig. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Verlinden
9 april 2022
Frank
9 april 2022
Herbert Gronemann
8 april 2022
Ria de Groot-Broeders
8 april 2022

TOP, zoals altijd..... heerlijk gegeten

Rob Smeekes
7 april 2022

Compliment voor het eten, goudbruine loempia's, en een heerlijke bak bami met saté. En de bezorging was stipt. Top.

Van dijk
7 april 2022
R diornhouwer
7 april 2022
Caroline Spaargaren
4 april 2022

Wij bestellen vaker, maar nu hadden we veel gasten en echt een grote bestelling. We hadden ruim van tevoren via de app besteld en het was perfect op tijd en iedereen heeft genoten. Dikke pluim, bedankt team van Treasure !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Rutsen
3 april 2022

Altijd lekker en snel klaar

A de Vries
3 april 2022

Prima op tijd en heerlijk gegeten. Ook de gasten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juriean Brands
3 april 2022
Günter
2 april 2022

Altijd op tijd en super lekker

Joska van de Veen
2 april 2022

De rijsttafel was echt verrukkelijk! Service was top en het eten was nog gloeiend heet bij aankomst. Echt een aanrader!

Yentl
1 april 2022

Het was snel gebracht maar de laatste 2 x keer is het eten er wel snel maar minder lekker misschien een nieuwe kok Helaas smaakte de babi pangang nu verbrand en het vet wat knapperig hoort te zijn was snot echt teleurgesteld

Lisa
1 april 2022

De Loempia speciaal was Dé tegenvaller. Slap, lauw en smaakloos terwijl deze knapperig en heet hoort te zijn waardoor hij smaak krijgt. De Babi Pangang Spek was wel heerlijk knapperig en lekker!

Ron Overste
31 maart 2022

Prima eten, snel en op tijd. Moet wel nog goed warmgemaakt worden misschien themodozen een oplossing??

Vincent
31 maart 2022

Zoals gewoonlijk prima in orde

Eline
31 maart 2022
Saskia
31 maart 2022

Lekker gegeten , en werd super snel gebracht!

Patrick
31 maart 2022

Wederom heerlijk gegeten. De bestelling was precies op de afgesproken tijd en als extra kregen wij nog gratis een blikje cola.

Evita Adrianus
30 maart 2022

Geen commentaar Nr.1 in Almere en omstreken 👌🏾

Conny
30 maart 2022

Zeer goed

Mitchell
29 maart 2022

Altijd goed. Keep it up 👍🏻👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liz Middleton
28 maart 2022

Thank you so much, we had a wonderful dinner, the delivery was perfectly on time and the food was hot and delicious! we will definately come back again!

Mw van Wijk
28 maart 2022

Het was weer heerlijk

Tom Metiary
27 maart 2022

Goed eten, juiste tijd geleverd en echt lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne Buchele
27 maart 2022

Heerlijke spek babipangang

Juriean Brands
27 maart 2022

De tomatensoep was, net als vorige keer, een beetje waterig. Jammer.

Tjomme
25 maart 2022

Lekker eten. Precies optijd bezorgd. Eten was goed warm. Alleen portie rijst/bami die je bij je gerecht krijgt voor mij te klein een grote optie zou fijn zijn! Vlees gerecht lekker en vol vlees.

Anouk
25 maart 2022
Petra Hissink
25 maart 2022

Geweldig lekker eten dat precies op tijd bezorgd werd. Dit restaurant is een absolute aanrader!

AlidA
25 maart 2022

Iets minder prei

Tiny
25 maart 2022
Martin
23 maart 2022
Aretha Lensing
23 maart 2022

Het was geweldig. Heerlijke sushi, heel snel bezorgd.

F simon
23 maart 2022

Altijd op tijd en kwaliteit top

Hetty
23 maart 2022

De loempia was heerlijk krokant en smakelijk. De bezorging was erg snel en de bezorger was vriendelijk.

Harkedinges
21 maart 2022

Lekken smaakvol en lekker vlot geleverd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk
20 maart 2022

Het eten was weer prima net als de bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
20 maart 2022

bezorging was sneller als was aangegeven, prima dus. Maar het eten vond ik echt van mindere kwaliteit dit keer. Bami was goed, sate was goed maar de rest was echt minder als wat ik eerder bij jullie heb gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
20 maart 2022

Keurig op tijd gebracht en heerlijk gegeten

Huigen
20 maart 2022
Henk van Vloten
20 maart 2022

Eten was zoals gewoonlijk weer fantastisch, en keurig op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus van der Woude
20 maart 2022
Ferry
19 maart 2022

Super snelle bezorging en altijd lekker

Jeroen Holman
19 maart 2022

Kwaliteit was erg goed, kwantiteit niet wat wij gewent waren. Twee matige porties pokebowl. Hopelijk volgende keer beter!

JW
19 maart 2022

Heerlijk vegetarisch gegeten.

A. Gouverneur
19 maart 2022

Ik heb nooit klachten maar helaas nu wel. De Bami was niet warm en ook niet vers zag er uitgedroogd uit.de Teriyaki ngau leek wel of het uit de vriezer kwam alleen de bovenkant was een beetje warm de rest was koud heb het zelf op moeten warmen.

van Wiltenburg
19 maart 2022

Er zijn geen verbeterpunten. We hadden de bestelling rond 18:05 uur gedaan, verwachte bezorgtijd was 19:15 uur. We zater om 18:30 uur aan tafel om te gaan genieten van onze maaltijd. Top restaurant met alleen maar pluspunten.

Esther
18 maart 2022

Zeer snel geleverd. Smaakte heerlijk!

Michèle Veldhuisen
18 maart 2022

Was weer heerlijke sushi.

T***k
18 maart 2022

Na lange tijd weer besteld. Nieuwe gerechten uitgezocht en het was weer smullen. Bezorging ook goed. Dank je wel!

Evert
17 maart 2022
Ronald en Bauke
16 maart 2022

Super lekker, keurig op tijd bezorgd zoals altijd. Blijft een aanrader!

Daniella Houtkoop
14 maart 2022
Wustenhoff
14 maart 2022

Heeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veerle
14 maart 2022

Heel vriendelijk aan de telefoon toen ik wilde weten of ik de bestelling evt. kon komen ophalen ipv laten bezorgen, snelle service en heerlijk eten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Aretha
14 maart 2022

Bezorging een uur te vroeg. Normaal 2x Cola bij de bestelling, nu 2x zoveel besteld en 1x Cola. Geen saus bij de eend, vorige keer wel. Het wisseld per bestelling wat je krijgt. Bovendien kon ik nergens mijn kortingscode invullen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo schulp
14 maart 2022

De bezorgtijden zou 1800 uur zijn maar het werd 17.30 uur een half uur te vroeg en de frisdrank wel op de bon ontbrak . Mvg, Leo schulp

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els Dijst
13 maart 2022

Bestelt maar levering pas een uur later gebeld of ik het dan toch mocht halen. Er werd meteen toegezegd bezorgtijd te vervroegen en inderdaad binnen 15 minuten was het bezorgd top hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caren
13 maart 2022

Altijd lekker eten! Boven bijvoorbeeld 50 euro bestelling mogen de bezorgkosten wel vervallen...

Lies voorn
12 maart 2022

Voorheen extra gratis bedankje omdat je op eigen site bestelde.vandaag niets

super
12 maart 2022
Hester
12 maart 2022

De beste van Almere

Frans Oldenboom
11 maart 2022

Was weer zoals vanouds prima in orde.

Ron Overste
10 maart 2022

Was een tijdje een stuk minder. Nu weer op weg om een top restaurant te gaan worden

Chantal Snabilie
10 maart 2022

Echt heerlijk gegeten en waren precies op tijd.

Rebecca
9 maart 2022

Heerlijk eten zoals altijd, en op de afgesproken tijd gebracht

Marc
9 maart 2022

Heerlijk eten in 25 minuten bezorgd

Peggy
8 maart 2022

Heerlijke vega gerechten. De site is hierop mooi aangepast. De bezorging was zeer vlot. Al met al prima!

Frans
7 maart 2022

Zoals gebruikelijk op tijd bezorgd en prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique Majoor
6 maart 2022

Ik bestel al heel lang bij jullie. Echter vandaag ben ik teleurgesteld. Koude loempia en een hele dunne satésaus met veel minder smaak..... Jammer!

Wilco
6 maart 2022

Het eten was voortreffelijk. Alleen miste ik de wasabi bij de Sashimi.

Lies
6 maart 2022

Loempiatjes waren koud maar de rest was heerlijk en voldoende

Annelies Tresling
5 maart 2022

Precies op de afgesproken tijd geleverd. .zoals altijd was het eten weer heerlijk. Voor herhaling vatbaar

Patricia
5 maart 2022

Al jarenlang altijd tevreden, dan schrijf ik positieve recensies. Vandaag helaas niet zo tevreden. Bezorging (met gratis een blikje cola en kroepoek!) top. Het eten niet zo lekker als we gewend zijn. Het slechtste vonden wij de mihoen, zowel van smaak als structuur. De rest van nog gemiddeld. Hopelijk de volgende keer weer zoals 'normaal'.

Günter
5 maart 2022

Altijd op tijd en super lekker

Regina
5 maart 2022

Was er weer snel. En erg lekker.

Riekie
4 maart 2022

Voor het eerst was de bami met kip kerrie niet lekker. De saus was heel waterig, dat is normaal nooit zo. Hebben altijd top eten.

Y Honingd
3 maart 2022

Geweldige sushi!

Ron Townsend
3 maart 2022
Rina van Meerveld
3 maart 2022

Helaas was het eten niet wat ik gewend ben. Kroepoek vet en niet gaar. Geen ei op de bami en nasi. Weinig smaak aan kip kerrie en waterig. Eten snel.koud. Tegenvaller deze keer.

V.
3 maart 2022

Te veel, te lekker...zoals altijd weer geweldig en genoeg voor meerdere dagen. (Maandmenu, soep en extra groente gerecht kan je zeker met 6 van eten)

Maikel van klingeren
2 maart 2022

Het eten was egt heel lekker en de loempia's waaren ook egt heel lekker hep er lekker van genoten

Huub Duivenvoorden
2 maart 2022

prima service en altijd lekker

Ton Kuijper
2 maart 2022

Het was weer lekker!

Mw van Wijk
1 maart 2022
Diantha Pelgrim
28 februari 2022
S. Rijnders
28 februari 2022

In een woord geweldig

Juriean Brands
28 februari 2022

Sommige gerechten waren al een beetje afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Winnyfred Staneke
28 februari 2022

Altijd goed eten maar helaas waren de loempia’s lauw en slap. De vriendelijke bezorger was po de sushi vergeten maar die was gelukkig weer Snel terug met de sushi. Maar helaas was ook de sushi dit keer anders dan we gewend waren. We hopen dat het de volgende keer weer beter is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Franka
26 februari 2022

Snelle bezorging

Madeleine van Rijn
25 februari 2022

Heerlijke pokebowl, en keurig op tijd bezorgd!

Tas14
25 februari 2022

Heerlijk gegeten, sashimi super vers en sushi en saté top

Hans
24 februari 2022

Was weer goed

Rene Josdo
23 februari 2022

Uitstekend gegeten.

Herman
22 februari 2022

Perfect

Sylvana Harting
22 februari 2022

Er zaten schillen van ei in mijn bami niet lekker en smakeloos om op te kauwen!

Nathalie
21 februari 2022

Was weer heerlijk. Wel een half uur te vroeg bezorgd, weet beter te vroeg dan te laat maar kwam nogal onhandig uit zo

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent
21 februari 2022

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne Buchele
21 februari 2022

Altijd heerlijk

S Wesselo
21 februari 2022
Leyla
21 februari 2022

Hele leuke mensen. Werd heel lief geholpen en er werd me zelfs drinken aangeboden omdat ik te vroeg was met ophalen. Ik heb zo lekker gegeten!!!! Ik ga vaker bij jullie komen.

Fred
20 februari 2022

Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger met een surprise, en het eten voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juriean Brands
20 februari 2022

Was al een beetje aan het afkoelen.

Willem
20 februari 2022

Het was weer voortreffelijk en exact op de afgeproken tijd bezorgd. Kan niet beter!!

Marjon Bloemkolk
19 februari 2022

Het eten was weer super ,helaas was de Chinese bami en rijst erg lauw

J de Bonte
19 februari 2022

Het was waarschijnlijk erg druk. Maar de bezorging was 25 min later dan gedacht via de mail. Hoe dan ook het eten wat heerlijk, het wachten waard.. heel blij met Treasure

Robert
18 februari 2022

Lekkere saus met loempia's zeker een aanrader!!

Marianne Schimmel
17 februari 2022
Herben
15 februari 2022
Joke jansen
15 februari 2022

Al diverse keren eten besteld, altijd tiptop

Reinier
14 februari 2022

Snel, vers heerlijk gegeten

Stephanie
14 februari 2022
Jan van Aalten
14 februari 2022

Gisteren nasi treasure laten bezorgen. Was van hele slechte kwaliteit en zeker niet zoals ik van Treasure gewend ben. De nasi was een bak kleefrijst met twee plakjes ham en een ei. Aan de plakjes ham was te zien dat deze bak in de magnetron was opgewarmd. Bij de babi pangang zat nauwelijks saus en het vlees was niet van de kwaliteit zoals ik gewend ben. De ko lo Kai waren meer meelballen met weinig saus. De kwaliteit van het eten was van dien aard dat het de vuilnisbak in gegooid werd. Gebeld met Treasure en mijn klacht gedaan. Er werd direct gereageerd dat er een nieuwe maaltijd bezorgd zou worden echter daar had ik geen trek meer in. Vervolgens werd mij toegezegd dat ik bij een volgende bestelling 18 euro korting zou krijgen. Op zich een keurige oplossing en ik vertrouw er maar op dat dat ook zal gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marianne van Bennekom
14 februari 2022

Wat een heerlijke rijsttafel, precies op tijd!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schmidt
14 februari 2022

Beetje flauwe smaak. Geen extra sambal zoals gevraagd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W de vries veenstra
14 februari 2022

Heerlijk vers eten goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Antes
13 februari 2022

Wederom uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos tolsma
13 februari 2022

Het eten was heerlijk zoals altijd .En bezorging perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joell Liklikwatil
13 februari 2022
Ros
13 februari 2022

Eten was niet heel erg warm wel snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sander
12 februari 2022

Verwachtte levertijd stond op een uur en na 20 minuten stond de bezorger al voor de deur. Super snelle service. En eten smaakte ook erg goed.

Visser
12 februari 2022

Bezorging was exact op afgesproken tijd, en het eten was heerlijk. Tevens 2 gratis blikjes Fanta gekregen. Was erg goed.

Günter
12 februari 2022

Altijd op tijd en super lekker

Christa
11 februari 2022

Helaas, voor de 2 de keer dat we loempia's bestellen en deze veel te ver gebakken zijn. Bijna aangebrand, en qua vulling viel het ook tegen . Erg jammer en teleurstellend. Niet zoals we dat voorheen gewend waren.

Annemiek Tulen
11 februari 2022

Altijd erg lekker en vlot bezorgd

Henny
10 februari 2022

Heerlijk gegeten van de superlekkere sushi!

Linda
10 februari 2022

Altijd super goede kwaliteit en precies op tijd bezorgd!

Hettie Ijdo
10 februari 2022

Vond het eten heel erg tegenvallen , smaakte echt niet lekker , heel erg vet , en loempia was gewoon zwart gebakken , voorlopig geen treasure meer , jammer, dit is al een paar keer gebeurt

Qc
9 februari 2022
Ton Kuijper
8 februari 2022

Uitstekend, als altijd.

Ingrid
7 februari 2022

Het was zoals altijd heerlijk en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.