Beoordelingen van Treasure Almere-Haven

Recente recensies

5.0
Jennifer
20 september 2021
Hans
20 september 2021

Keurig op tijd en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra Brouwer
19 september 2021

De sushi was weer heerlijk zoals altijd en heel snel bezorgd, top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne van de Pol
19 september 2021

Bezorging snel. Bami al afgekoeld dit keer. Paar stukken kip iets taaier, andere wel malser. Viel iets tegen vandaag. Volgende keer beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
19 september 2021

Keurig op tijd , was weer heerlijk.

Huiberse Andre
19 september 2021

Bij de afgelopen 3 bezorgingen zat er een blikje cola pp bij. Verrassend dat dot nu niet meer is, of is er iets mis gegaan ?

Renate
18 september 2021

Heerlijk eten zoals altijd. Echt kwaliteit en toch echt de beste uit Almere! Zowel sushi altijd als Chinees!

Jos tolsma
18 september 2021

Het eten was fantastisch

J van Dijk
18 september 2021
Anneliese Piersma
16 september 2021

De bestelling bij Treasure is altijd een feestje. Snelle bezorging en super lekker!

J . Kempers
16 september 2021

Prima smaak , lekker warm, en keurig op tijd.

Peter van Tiel
15 september 2021

Prima verzorgd, lekker en vlot bezorgd.

T.van der woude
15 september 2021
Ton Kuijper
14 september 2021

De sushi was erg lekker. Ik miste wel een sausje bij de mini loempia’s en bij de ebi fried. En de ebi fried was wel wat erg donkerbruin fried.

WK
12 september 2021

ik heb vaker in de restaurant gegeten en het eten daar is heerlijk! Vandaag voor het eerst daar besteld en het viel heel erg tegen. De sushi was kleiner dan in het restaurant en heel erg gepropt in het bakje, waardoor de sushi aan elkaar was geplakt. Ik weet niet of het altijd zo is, maar volgende keer liever in het restaurant eten dan bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Günter
12 september 2021

Babi pangang Vlees was vrij hard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
12 september 2021

Super lekker en heel gezellig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 september 2021

De warme gerechten waren afgekoeld tot lauw, bij gefrituurde producten is dat niet lekker. De sushi is daarentegen altijd heerlijk, ze willen af van alle andere sushi restaurants. Net even iets meer aandacht aan besteed.

Muller
11 september 2021
Sjeff
11 september 2021
Julia
11 september 2021

Was lekker em vlot gebracht!

Hans
10 september 2021
M
9 september 2021
S Epker
9 september 2021

Vandaag een bestelling met een wachttijd van een uur maar een super snelle bestelling binnen 15 minuten, echter bleek er een fout te zijn en hebben we de verkeerde bestelling gekregen. Na gebeld te hebben kreeg ik te horen dat mijn bestelling binnen een half uur zou komen met uiteraard alle excuses. Binnen 15 minuten daarna mijn uiteindelijke bestelling en zoals altijd was het weer heerlijk. Wat een service en kwaliteit. Trouwe klant!

Koos
8 september 2021
Alies Boenders
7 september 2021

Goed gevulde pokebowl met zalm, tonijn, krab, garnalen, zeewier salade en groente. Heerlijk!

T. Munneke
6 september 2021

Prima service en het eten is, zoals altijd, heerlijk. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron Reijnders
6 september 2021
Ronald Philipsen
6 september 2021

Bami en Foo jong hai kwamen koud aan, 's avonds werden beiden mijn partner en ik ontzettend misselijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lily
5 september 2021
Pieter
5 september 2021

Lekkere sushi zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Günter
5 september 2021

Altijd op tijd en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
5 september 2021
Annick
5 september 2021
Ferrie Kohler
4 september 2021
Wb
4 september 2021

Bezorgkosten naar almere hout nu op 4.50.- is wel beetje overdreven.

John
4 september 2021

Altijd snel bezorgt, en geweldige lekker, en dat is vind ik een uitzondering, omdat het ook al jaren zo is gebleven. Voor mij een 10 met een griffel.....

Brouwer
4 september 2021

Was niet meer heel warm

j.g Weitgraven
3 september 2021

Prima eten, goede bezorging. voor herhaling vatbaar.

Jolanda Oranje
3 september 2021

Eten was heerlijk en bezorging snel en vriendelijk

DIRK
3 september 2021

Altijd zeer tevreden over Treasure alleen dit keer was het bezorgde sushi door elkaar geschut sushis lagen omgekeerd in de bak sausen zaten meer op de deksel dan op de sushi en omgekeerd inde bak

Dineke Tanis
3 september 2021

Toppers

Kleefman
2 september 2021

Altijd goed bij Treasure! We zijn vaste klant al jaren.

Juliette
2 september 2021

Wat een geweldig lieve service! Een dag vantevoren besteld (dmv telefonische overeenstemming) ivm mijn verjaardag. Als verrassing kregen we blikjes cola en zelfs een fles bubbels, onwijs bedankt lief team Treasure!

Stef
2 september 2021
Wil Haan
1 september 2021

Heerlijk

Stam
1 september 2021
M. Lont
31 augustus 2021

Is niet wat ik ervan verwacht had. Niet verrassend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juriean Brands
31 augustus 2021
Spee
30 augustus 2021

Heerlijk gegeten en porties waren ruim. Alle extra’s (vanwege de grootte van de bestelling?) werden super gewaardeerd. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne Wustenhoff
30 augustus 2021

Pokebowltreasure een K(B)omvol eiwitten het is net sushi maar dan anders 😋 Bezorger was keurig netjes en eerlijk! Kreeg stempel betaald op de bon terwijl dat niet klopte ik zou cash betalen. Even goed betaald en geld was netjes afgegeven. Eerlijkheid duurt het langst 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lies voorn
30 augustus 2021
Rajeev Mahabier
29 augustus 2021

Over het eten heb ik nooit iets te klagen, maar er viel mij de laatste bestellingen wel iets op: Jammer dat er op de bon steeds staat dat ik een gratis blikje drinken krijg, maar deze de laatste 3 bestellingen al niet heb gehad. Volgens de bon betaal ik hier technisch gezien 0,01 cent voor. Daar gaat het me ook niet om, maar zet het dan niet op de bon, om het vervolgens niet na te komen. Ook pakte de bezorger de bon van de tas af en moest ik deze terugvragen. Normaal blijft de bon gewoon netjes op de bestelling zitten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dennis
29 augustus 2021

Het eten was lekker zoals gewoonlijk. Bezorging was zelfs nog iets eerder dan aangegeven tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Willem
29 augustus 2021

Kwartiertje te vroeg geleverd. Eten was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sylvia Lokhoff
29 augustus 2021

Tweede keer dat ik sushi besteld heb en was weer héérlijk! Eerste keer had ik het opgehaald maar de bezorging was ook perfect. Mijn man is/was niet zo van de sushi maar sinds we bij Treasure besteld hebben is het tij gekeerd! Hoop dat de kwaliteit zo blijft!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
29 augustus 2021
Kitty van der Geld
29 augustus 2021

We hebben voor 11 man eten besteld , alles was prima, voor herhaling vatbaar

Anouschka
29 augustus 2021

Treasure heeft heerlijk eten, een constante kwaliteit, zeer vriendelijk personeel en ze bezorgen super snel. Gisteren was ons eten er binnen 20 minuten! Bestel je via hun eigen bestelsite krijg je ook nog eens 2 blikjes cola cadeau! Hoe leuk is dit! Complimenten aan Treasure!

Dennis
29 augustus 2021

Prima geregeld, snelle bezorgtijd en lekker eten.

Van Essen Coby-Wilma
28 augustus 2021

Eten was koud

Stavros
28 augustus 2021

Lekker

H van Egmond
28 augustus 2021
Fidder
27 augustus 2021

De bestelling kwam op tijd. Het eten was erg lekker en goed warm.

Cor
27 augustus 2021
Tjerkie
27 augustus 2021

Poké Bowl is normaal gesproken uitstekend maar deze keer zat er zeer weinig groente bij (komkommer, mais boontjes etc.)

Peter van Kersen
27 augustus 2021

Bezorging normaal niet te klagen,maar deze keer waren er twee potjes met saus opengegaan omdat ze los in de tassen waren gegooid. Alles zat onder de saus was echt een bende

S
27 augustus 2021

Helaas de derde keer dat er iets niet klopte. En we moesten bellen. Daarnaast vonden we alles waterig en dus weinig smaak. Groot stuk zeem in de kipsate enz. Dus als dit de nieuwe manier is. Dan ga ik op zoek naar een andere zaak.

Anoniem
27 augustus 2021

Eten was prima maar helaas vergeten ze steeds wat van de bestelling vandaag weer een loempia

J Wildschut
26 augustus 2021
Marie Jose Jansen
26 augustus 2021
Mitch
26 augustus 2021

Heerlijk eten en snel bezorgt

N.Phenning-Sno
26 augustus 2021

Erg lekker en keurig op tijd bezorgd.

Guus
25 augustus 2021

Zo als altijd top

Chris van Ouwerkerk
25 augustus 2021

Was weer heerlijk

Truus van der Woude
25 augustus 2021
Alberto
24 augustus 2021

The dishes are super tasty and the service too-notch

M de Cleen
23 augustus 2021
A van den Bergh
23 augustus 2021

Het mocht ietsjes warmer zijn maar over het algemeen prima eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carmen
23 augustus 2021

Bij jullie of thuis eten het is altijd een feestje. Top kwaliteit, op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MJ
23 augustus 2021

Bestellen gaat super eenvoudig, betalen en bezorgen eveneens. Eten is super. Enige minpunt, het is wel prijzig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J van velzen
22 augustus 2021

Was heerlijk warm het eten en keurig op tijd. Het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N. Weijde
22 augustus 2021

Eten was goed op temperatuur en werd mooi op tijd bezorgd. Was alleen jammer dat de bestelde nasi niet geleverd was maar dat er bami uit de tas kwam.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lindsey
22 augustus 2021

Eten was zoals altijd top. Zowel kwaliteit als de kwantiteit. Waren wel later dan verwacht maar hebben dit uit zich zelf opgelost. Overigens de eerste keer dat ze later dan afgesproken hebben bezorgd. Dus super zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke van Gelder
22 augustus 2021

Alles prima in orde !!

Ellen
22 augustus 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten

Loot
20 augustus 2021

We vonden dit keer de Tom Kai soep zoutig. En er zat weinig champignons en groente in . Was het niet gewend zo

Frits
19 augustus 2021

Probleemloos

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy
19 augustus 2021

Wij eten altijd heerlijk bij Treasure, daar is geen minpunt te ontdekken. Wat wel heel slecht is, is de bezorging! Een aantal maanden geleden kregen wij een halve bestelling, na bellen bleek deze nog bij de chauffeur in de auto te staan. We hadden visite en daarom was het erg vervelend maar het werd redelijk snel opgelost. Gisteren deed ik opnieuw een bestelling voor een verjaardag twv maar liefst 117 euro. Extra navraag bij de bezorger gedaan maar 'mevrouw alles zit erbij'. Bij uitpakken misten we een halve rijsttafel en drie los bestelde gerechten! Deze waren niet eens bereid en moesten eerst nog bereid worden voor het uberhaupt werd nagebracht. Het heeft het verjaardagsdiner niet echt gered toen we na een half uur de rest pas kregen. Er werd mij aan de telefoon verteld dat ik nagebeld zou worden door een leidinggevende om de situatie netjes te bespreken maar helaas gebeurde dit ook niet. Treasure rekent (OOK bij een bestelbedrag van 117 euro) nog steeds 3,50 bezorgkosten waarvan ik

Ben Nollen
18 augustus 2021

DE bezorging was perfect en snel. Het eten zoals altijd heel goed.

Ron
18 augustus 2021

Ben dol op Pekingeend die hoort lekker knapperig te zijn (afhankelijk hoe je het lekker vind) maar het gerecht "traditionele Pekingeend) was erg hard door gebraden . Jammer misschien de volgende keer beter.

Ronald Knispel
16 augustus 2021

Altijd van hoge kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Caroline Fhijnbeen-de Haan
16 augustus 2021

Bezorgtijd had ik aangegeven 18.30 uur. Het kwam al om 17.45 uur. Dat was de tweede keer dat mijn bestelling niet op de afgesproken tijd werd bezorgd. Vorige keer een uur te vroeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Boelaars
16 augustus 2021

Bezorging was 1 uur te vroeg! Kwaliteit en hoeveelheid prima. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris van de Vooren
15 augustus 2021

Het is weer de kwaliteit die wij van Treasure kennen. Heerlijk en houden over om nog een keer te genieten met een beetje aanvulling uit onszelf. Tot onze verrassing ook kroepoek erbij! Vriendelijke man die bezorgde, dus reken op ons voor een volgende bestelling. Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Günter
15 augustus 2021

Altijd op tijd en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tobias
15 augustus 2021
Nano
14 augustus 2021

Goed eten

Linda
13 augustus 2021

Bezorging was 30 minuten eerder dan aangegeven. Dan denk je yes! Helaas was dat t enige positieve van m'n bestelling. De deksel van t bekertje zoetzure saus zat niet vast waardoor de helft vd saus eruit was gelopen. Smeriger boel zo in t papieren zakje. Grote loempia was door en door gefrituurd, vet liep eruit en loempia was grotendeels niet te eten. Voor de Thaise rijst was gebroken rijst gebruikt ipv jasmijn rijst. Grote teleurstelling deze keer Treasure!!! Zonde van mijn geld. Weet niet of ik hier nog eens ga bestellen!

Rob Walberg
13 augustus 2021

Was weer 👍🏻🧑‍🍳

Raq
12 augustus 2021

Helaas viel het me vandaag echt heel erg tegen.

Frank
12 augustus 2021

Heerlijk eten, op beloofde tijd klaar en fijn personeel. Saai eigenlijk, altijd dezelfde beoordeling, maar wel top restaurant.

Peggy
12 augustus 2021

Eten is lekker. Wordt op tijd gebracht en de bezorging is uiterst vriendelijk. 😃

G. Ritfeld
12 augustus 2021

Het eten is altijd prima in orde. De smaken zijn goed en constant. Het blijkt echter ook structureel een grote uitdaging om simpele verzoeken als "geen atjar" in te willigen... Ondanks het feit dat wij regelmatig bestellen, sluipen er met zéér grote regelmaat foutjes in de bestelling. Zonde, want daarmee zou Treasure eenvoudig nog veel beter scoren.

Schouten
10 augustus 2021

Super mooie schaal sushi en heerlijk gegeten

Beugelink
10 augustus 2021

Helaas niet de normale kwaliteit. Het eten was erg vet. En de smaak was ook veel minder dan normaal. Aan de wens om saus apart te leveren werd deze keer in eens geen gehoor aan gegeven. Helaas misten we ook de bestelde loempia’s. Hoop dat jullie dit snel veranderen want anders wordt het helaas zoeken naar een ander restaurant.

Chantal
10 augustus 2021

Heerlijk eten en snelle nette bezorging!

Juriean Brands
9 augustus 2021
Rigtje Fortuinv.d.woude
9 augustus 2021

heerlijk susi gegeten , besteld en netjes op tijd stond het klaar .prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
8 augustus 2021
Cliff
8 augustus 2021

Altijd snel bezorgd en eten goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronald
8 augustus 2021

Zoals altijd, heerlijk gegeten, zeer goed en bezorging netjes op tijd.

Luuk
8 augustus 2021

Eten smaakte goed, alleen de saté Maleisië was te zout

Brouwer
8 augustus 2021

Wederom zalig en half uur eerder dan verwachte tijd , helemaal topp

Ellen
7 augustus 2021

Fantastisch lekker eten!!

N. van Lier
7 augustus 2021

Alles perfect, wel apart dat de bezorging - van en naar Almere-Haven - verrekend werd als bezorging naar Almere-Stad.

Mirjam
6 augustus 2021

Bezorging was dik een half uur te vroeg en gelukkig was iemand thuis,vlees was erg zout zonde!!

Uijt de Boogaardt
6 augustus 2021

Alles verliep zoals aangegeven op de website

jeroen
6 augustus 2021
Ria
6 augustus 2021

Snel geleverd, goed warm en heerlijk gegeten.

Bert
3 augustus 2021

Ondanks drukte snel bezorgd, vriendelijke en correcte bezorger. Verhouding vlees / rijst, bami kan beter, wat weinig vlees voor het geld. Opmerking die ik geplaatst heb tijdens bestellen is niet op gereageerd.

H. Matteman
2 augustus 2021

Wij hadden om 18.15 besteld; het eten kwam zonder bericht om 17.50. Dat was wel veel te vroeg. Wat als we niet thuis waren geweest? Daarbij waren de loempia's en de pangsit bijna koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick
2 augustus 2021
frans wolff
1 augustus 2021
M.Gholami
1 augustus 2021
M
31 juli 2021
Yo
31 juli 2021

Weer heerlijk gegeten!

Mart
31 juli 2021

Keurig geregeld en lekker

Norah Walberg
30 juli 2021

Goed en heel snel gebracht 👍

E.Lieman
30 juli 2021

Heerlijk kipgerecht gegeten…… maar van mij mogen die stukken kip wel wat kleiner

Hans Zwennes
28 juli 2021

Zo als altijd lekker en de bezorging was buitengewoon snel, leek Verstappen wel. In 20 minuten geleverd, hoe kan dat zou je denken.

Selina
27 juli 2021

Heerlijk snel warm eten! Aanrader!

Esmiralda
27 juli 2021
Joop van Leeuwen
26 juli 2021

Heerlijk gegeten. Bezorging ruim binnen de toegezegde tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ton
25 juli 2021

Zeer smakelijk menu. Dank voor de snelle levering waardoor mijn gasten op tijd de terugreis konden maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Gholami
25 juli 2021
Günter
25 juli 2021

Altij op tijd en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edward Pronk
24 juli 2021

Goed eten en prima bezorging!!

Wesley Walter
24 juli 2021

Besteld word 30 min later dat de sushi rijst op is. Schandalig neem dan geen bestelling aan.

Yu kiu Chong
23 juli 2021

Eten zoals gewoonlijk goed, warm en smakelijk

M
23 juli 2021

Altijd goed, snelle en vriendelijke bezorging

Winnyfred
22 juli 2021
Sanja
22 juli 2021

Jullie zijn, fantastisch. Dank je!

Brenda Miegies
22 juli 2021

Altijd stipt en correct !!!!

Ja.vos
21 juli 2021

Loempia's niet nemen alleen gevuld met taugé en een misserig klein stukje kip

Jolanda Lievens
20 juli 2021

Eten was goed, grote portie, miste alleen een bekertje saus bij de Foe Jong Hai, wat er op zat was niet zo veel. Vorige week wat besteld en toen zat er zak kroepoek bij en nu niet.

Ilonka
20 juli 2021

Eten was er lekker en snel gebracht.

Hans
18 juli 2021
H. van der Geest
18 juli 2021

Bezorging en kwaliteit zoals altijd prima! Helaas door een foutje de verkeerde bestelling bezorgd, dit doorgegeven, werd door Treasure bevestigd en als tegemoetkoming wordt de bestelling zonder betaling alsnog bezorgd! Petje af, prima service! H. van der Geest

Marjan Heidstra
18 juli 2021

powerbowl met Tonijn een aanrader zo.......................lekker.

Ton Duker
17 juli 2021

Eten zoals verwacht wederom top. Bezorging tja normaal binnen 45 min nu moest ik 12 min wachten nieuw record

Brouwer
17 juli 2021

Beter kan het gewoon niet !!!

M. Irving
17 juli 2021

Heerlijke poke bowl, sushi en bami gerecht. Goed warm en snelle bezorging 👌

Johan
17 juli 2021

Is super.snel bezorgd met een glimlach

B.
17 juli 2021

Altijd goed en lekker eten. Snelle levertijd altijd voor de aangegeven levertijd aan tafel top.

Kees
16 juli 2021

Snel geleverd en heerlijk gegeten.

Ineke Bootsman
15 juli 2021
Jose Ruijper
14 juli 2021

De gyosa was een papje en dat is denk ik niet de bedoeling dat je eten van het papieren zakje moet schrappen

Edwin Philips
13 juli 2021

17:30 is ook 17:30. Top weer lekker gegeten.

Schouten
13 juli 2021

Heerlijk en mooi op tijd zoals altijd

Maya van Dreumel
12 juli 2021

Alles prima geregeld. Op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzan Hoogland
12 juli 2021

De sushi zat in eerste instantie niet bij de bezorging. Betekent dat de rest wel al kon eten en één persoon daarop nog eens 25 minuten op moest wachten. Niet heel gezellig eten zo.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dugour
12 juli 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nouwen
11 juli 2021

Top verzorgt smaak erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter van kersen
11 juli 2021

Ik wil dit niet als recensie schrijven maar heb meer een klacht over de bestel site Nadat ik besteld had zag ik in de bevestigings mail dat de bezorging 16.00 uur was.  Komt ook doordat hij al bij bestellen op deze tijd staat, dus gelijk gebeld om de fout door te geven Helaas kreeg geen gehoor ging pas om 16.00 open. Dacht laat ik het dan maar per mail doorgeven dat het later bezorgd moest worden. Dacht dat komt wel goed, wat schets mijn verbazing dat ze toch om16.00 uur aanbelde met de bestelling  Door dat ik een verjaardag heb is er niet meer naar de mail omgekeken. Dus ook jullie mail niet gelezen waarin jullie de bestelling bevestigen Wat ik niet kan begrijpen is dat jullie totaal niet te bereiken zijn voor 16.00 uur Heb de bestelling toch maar in ontvangst genomen,maar het warm houden was een probleem  Dus toen de eters kwamen hebben we maar een lauwe maaltijd genuttigd wat wel minder smakelijk als normaal was. Hoop dat er op bestel site makkelijke

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

John Oudejans
11 juli 2021

Bestelling was niet compleet en de kippensoep was erg flauw en er zat weinig smaak aan. De poke bowl werd wel snel na geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Günter
11 juli 2021

Op tijd en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hellen
11 juli 2021

Heerlijk eten, snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

nwink
11 juli 2021

Top service en top kwaliteit

Mathijs
10 juli 2021

Eten was heerlijk, helaas wel verkeerde ontvangen maar was ondanks dat toch lekker 😋

Imke Belder
10 juli 2021

Veel sneller dan verwacht en overheerlijk !!!!

Bob Quick
10 juli 2021

Excellent food and service

Brenda
10 juli 2021

Alleen maar lof Voor het simpel kunnen kiezen van de gerechten Voor de stiptheid van bezorgen Voor de vriendelijkheid en correctheid van de bezorger!!!

Ilonka bruijns
10 juli 2021

Van de vleespasteitjes had ik er 2 x 5 bestelt maar in de ene zak zaten er maar 4. Beetje jammer

Klomp
8 juli 2021

Het was weer heerlijk zoals vanouds, ga zo door.

Sanja
6 juli 2021
c. van Damme
6 juli 2021

De beste Aziatische eetgelegenheid in de Almeerse omgeving.

Mike
4 juli 2021

Bij de kip balletjes zat geen saus en er zat een bananenbal bij🤮

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
4 juli 2021

Perfect, zoals altijd en keurig op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicole
4 juli 2021

altijd lekker top service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R
4 juli 2021

Lekkerste sushi van heel Nederland!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kenley
4 juli 2021

Die eend is fokking spang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Donovan
4 juli 2021
Danielle
3 juli 2021

Zeer tevreden over het eten. Ik had het via de website besteld en opgehaald. Het stond keurig op tijd klaar. Ik had een pokébowl. Portie was groot genoeg. Verse ingrediënten. Zeer tevreden. Prijs was aan de hoge kant.

Glenn Kuyp
3 juli 2021

Besteld had ik 1 luxe loempia met babi pangang en witte rijst Bezorgd werd 8 kleine loempia’s, babi pangang spek en nasi goreng Beetje jammer Bezorging was erg snel !

De Liever
3 juli 2021

Super lekker weer! Vers en mooi verpakt. Je betaald iets meer gemiddeld maar daar eet je dan ook super lekker voor !

Nancy
2 juli 2021

Top! Zoals altijd

René
2 juli 2021

Was weer heerlijk en voor mij de eerste keer bami en die was niet zoals andere droog maar heerlijk sappig

Bbos
2 juli 2021
Chynita Spaargaren
2 juli 2021

Het was weer heerlijk.

de Heer
1 juli 2021

Lekker eten, goede bezorging. Top geregeld en zeker op tijd bezorgd.

Louos
1 juli 2021

We hebben vanavond heerlijk gegeten! De Babi pagnan kon niet beter en de tjap tjoi met kip was ook heerlijk met veel verse groentes. Ook de Loempia was goed gevuld. Korst was helaas te hard. We zijn dik tevreden! Ook de bezorging was vriendelijk en ruim op tijd.

john schreuder
1 juli 2021
Jeroen brouwer
30 juni 2021

Er zou blikjes frisdrank bij mijn bestelling moeten zitten , stond op de bon maar deze zaten er niet bij.

Tanja
30 juni 2021

Heerlijk en keurig op tijd. AANRADER!

Kim en Miranda
30 juni 2021

Snelle goede bezorging en eten was voortreffelijk

Stephan Melein
29 juni 2021

Heerlijk!

Ottter
29 juni 2021

Wederom top shusi 👌

Caroline Fhijnbeen
28 juni 2021

Eerst kwam mijn bestelling 1 1/2 uur te vroeg. Is weer meegenomen, daarna werd het een kwartier eerder bezorgd. Eten was zoals altijd prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yaron
28 juni 2021

Snel bezorged.lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucia
27 juni 2021

Stipt op tijd en heerlijk gegeten! Complimenten aan de kok (s)👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans Bregman
27 juni 2021

3 gerechtjes besteld een kip gerecht, ossenhaas en garnalengerecht. We kregen ossenhaas en 2x een garnalengerecht. Dat was jammer maar alle 3 gerechten smaakten heerlijk.

Aretha
27 juni 2021

Het was weer geweldig zoals gewoonlijk. Ik miste alleen mijn gratis blikje cola. :)

Dennis Hennekes
26 juni 2021
Hans
26 juni 2021

Het was wederom weer lekker en snel geleverd.

M
26 juni 2021
Nicole
26 juni 2021

altijd lekker eten! snelle bezorging

Wasim
26 juni 2021

Geen saus meegekregen bij Ko lo kay en liempia. Jammer.

Peggy Meijer
25 juni 2021

Bami met garnalen en groenten, een echte aanrader!

A
25 juni 2021
Dolly
24 juni 2021
Ronald knispel
24 juni 2021

Het eten weer voortreffelijk ,maar bezorging gaat vaak toch verkeerd,of voor iemand anders of een gerecht erniet bij.

E. Bos
24 juni 2021

Goede kwaliteit en ruime keuze, levering exact op de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carel van Oven
21 juni 2021

we hadden o.a. 1 portie witte rijst, 1 portie Bami en 1 portie Nasi besteld; we kregen 1 portie witte rijst en 2 porties Bami...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Luuk
21 juni 2021
Hans Zwennes
21 juni 2021

Zoals altijd weer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harkema
20 juni 2021

Op tijd en keurig geleverd. Het eten viel tegen, wel eens beter gehad van Treasure.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Günter
20 juni 2021

Altijd op tijd en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

W riesenbeck
20 juni 2021
Janson
20 juni 2021

Prima service lekker eten

SB
20 juni 2021
Alies
19 juni 2021

Poke Bowl Treasure zoals altijd weer rijk gevuld met verse vis, krab, zeewier, salade, avocado, verschillende dressings...heerlijk!

Kok
19 juni 2021
Quincy Roman
19 juni 2021
Sortof
18 juni 2021

Zoals ik gewend ben van Treasure: een tien met een griffel!

Anoniem
17 juni 2021

Was heerlijk en keurig op tijd.

Griffioen
17 juni 2021
Roelof Nuberg
17 juni 2021

Keurig op de gevraagde tijd werd een heerlijke maaltijd bezorgd. Zeer attent had de bezorger een extraatje bij zich. De maaltijd was weer goed verzorgd en heel fijn op een hete dag, niet van het soort waar je urenlang door vergaat van de dorst.

M
16 juni 2021
E van der reijden
15 juni 2021

Prima bezorg tijd. En het eten was geweldig lekker👍🏻

Anoniem
13 juni 2021

Was zoals altijd weer heerlijk, perfect op tijd. Beste Poké bowls uit Almere. Genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marsha
13 juni 2021
Quyen Wong
13 juni 2021

Weer een geslaagde bestelling. Het was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Conny van der Ven
13 juni 2021

Heerlijk gegeten, verbeterpuntje bekertje met saus was niet goed afgesloten…volgende keer bestellen we zeker weer bij jullie!

Verschuren
12 juni 2021

Enige minpuntje is dat er een stukje van een plastic lepel ofzo iets in de kipkerrie zat Das niet echt lekker

Jose
12 juni 2021

Supersnel Heel smakelijk. Super dus

Balster
11 juni 2021

Keurig op tijd en twee blikjes cola gratis erbij..en eten was fantastisch..!!

Nicolien
11 juni 2021
Tiny
11 juni 2021
Ilonka bruijns
11 juni 2021

De bestelling was niet voor ons konden nog net de bezorger aanhouden. Werd best snel en goed opgelost mochten de verkeerde bestelling ook houden. Miste wel de blikjes cola is dat niet meer ? Verder alles heerlijk

Helga
11 juni 2021

We bestellen zo goed als alleen maar hier. Altijd goed!!

Jeroen
11 juni 2021

Het was weer prima.

René Mulder
10 juni 2021

Het eten was voortreffelijk en heerlijk warm en op tijd zoals vermeld in de bevestiging dus complimenten voor jullie..

Anouschka
10 juni 2021
Pieter
9 juni 2021

Was weer lekker en precies zoals gepland klaar.

Brouwer
9 juni 2021

Als je met mooi weer besteld weet je dat je even moet wachten als san om 17.45 bestelling gebracht wordt wauw dan ben je goed bezig!! Het was overigens weer super lekker !!

Yvonne Wustenhoff
8 juni 2021
Hans
8 juni 2021
Frieda Buman
7 juni 2021

Lekker warm en precies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruby
7 juni 2021

Ik werd erg misselijk en kreeg last van winderigheid. Dit ben ik niet gewend van jullie kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Juriean Brands
7 juni 2021
Rob Mulder
6 juni 2021

Heerlijk gegeten en zoals altijd op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H de wit
6 juni 2021

Loempia was veel te vet bamipangpang heel veel te hard droog dus niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia Musters
6 juni 2021

Keurige zaak, doet wat het beloofd.

Andre
6 juni 2021

Bestelling op tijd, en de warme producten waren nog goed warm tijdens de maaltijd

J Kramer
6 juni 2021

super

Pieter
5 juni 2021

Heerlijk maandmenu

Lianne van de Pol
5 juni 2021

Extraatje was héérlijk! Thx

Kniesmeijer
5 juni 2021

Snel bezorgd, heerlijk eten, heerlijke sushi, gratis cola en alles goed warm.

Emile
5 juni 2021

Het eten was weer erg lekker en er zaten een paar extra gerechten bij, ter compensatie van een gemist gerecht de vorige keer. Super opgelost, dus terecht 5 sterren!

Brouwer
5 juni 2021

Het was weer perfect!

Dolly Suijs
4 juni 2021
Kenny
4 juni 2021
B.Hinse
4 juni 2021

Alweer 2 maaltijdloempia's niet te eten verbrand en de vulling was snot .. We zijn zeer teleurgesteld in Treasure zijn kok's ...

Heidi Markus
4 juni 2021
Van Mourik
2 juni 2021

Was weer perfect

HANS BEUN
2 juni 2021

Wederom voortreffelijk, heerlijke sushi en prima service

E de Groot
2 juni 2021
Michel
1 juni 2021

Bezorger had 2 maaltijden verwisseld en gratis frisdrank niet gekregen. Eten is zoals altijd top..!

Max
1 juni 2021

Super lekker ,de bestellingen is op tijd,vriendelijke staff⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anneke
1 juni 2021

Heerlijke sushi en keurig op tijd bezorgd

Rob Walberg
1 juni 2021

Was weer lekker🥢🥡🔝

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. van der Horst
1 juni 2021

Het eten was heerlijk, zeer tevreden! Volgende keer bestellen we zeker bij Treasure.

Hans
30 mei 2021

Zoals altijd was het weer lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P yirci
30 mei 2021

Prima bezorging, op tijd en nette bezorger. Wat betreft het eten was het heerlijk. Alleen de paprika met garnalen vond ik te grof gesneden. Voor de rest voor herhaling vatbaar. Ik kreeg zelfs kroepoek en 2 blikjes cola gratis omdat ik via jullie eigen site had besteld. Leuke verassing! Met vr groet. P yirci

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. Schuring
30 mei 2021

Snelle levering en het eten was weer voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Günter
30 mei 2021

Altijd op tijd en super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Imke Belder
30 mei 2021

Fantastisch eten. Altijd vers en zoooo lekker. Omdat het wat later was kregen we een prachtige set originele eet stokjes erbij. Bedankt !

Randy
29 mei 2021

Eten was heerlijk, zoals altijd. Dit keer online besteld en voor afhalen gekozen. Door de lockdown al een hele tijd niet meer bij Treasure geweest en het was dan ook erg fijn om sommige gezichten weer te herkennen. Fijn dat jullie er nog zijn en graag tot snel!

Liefhebber
29 mei 2021
Roland en Lucia
28 mei 2021

Het eten was voor ons een mooie ontdekking, heerlijk

Yaron
27 mei 2021

Op tijd bezorged en het eten was lekker

Andre
27 mei 2021

De bestelling werd netjes op het gevraagde tijdstip bezorgd en we hebben heerlijk gegeten.