Bewertungen von Treasure Almere-Haven

Neue Beurteilungen

5.0
Petra Hissink
Gestern

Geweldig goed en lekker eten zoals gewoonlijk. Alleen een beetje jammer dat de bestelling bijna drie kwartier te vroeg werd geleverd!

Dorie Mobiel
Gestern

Gebakken banaan was heerlijk en goed warm. Nasi was lekker maar bijna koud. Zonde

De Boer
26 September 2023

Het was super lekker

Mariëlle de Kock
25 September 2023

Het eten was weer heerlijk. Helaas ontbrak er een besteld gerecht - de loempia.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dirk
25 September 2023

Helaas voor de tweede keer geen chopsticks bij de sushiboxen geleverd. Wel weer snel bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerrit
24 September 2023
Nancy
24 September 2023
Mitchell
24 September 2023
J.K.J.Brands
24 September 2023

Helaas was de extra pindasaus iets anders.

Dick
22 September 2023

Als gebruikelijk keurig op tijd en alles prima op temperatuur.

Harmsen
21 September 2023

Eten was goed warm en goed bereid.

Patricia
21 September 2023

Heerlijk gegeten en supersnel bezorgd, op en top tevreden

Lucia
21 September 2023

Keurig op tijd en lekker gegeten 👍

Frits van der Pluijm
21 September 2023
Ben
21 September 2023

Goede kwaliteit en ruime hoeveelheid.

Els Kruis
21 September 2023

Heerlijk gegeten, combi menu for one..... kan er 2 dagen van eten!

Ron Overste
20 September 2023

Excellent eten, goed en originele kruiden gebruikt. Flinke porties en ook niet overdreven

Bleeker
19 September 2023

Om eerlijk te zeggen is de kwaliteit van Treasure behoorlijk achteruit gehold de laatste tijd. De laatste 2/3 bestellingen voldeden qua smaak niet aan de verwachting. Jammer, want we genoten altijd van het eten van jullie. Alles was vlak van smaak en flauw.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J.P. Zwart
19 September 2023

Bezorging is de laatste maanden altijd 15 tot 30 min. vroeger dan afgesproken.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yvonne
18 September 2023

Ik had aangegeven dat ik geen groenten wilde bij de kip en de beef. En toch zat dit er wel bij en niet zo weinig ook. Misschien dat er toch beter gekeken kan worden naar de opmerkingen als er online bestellingen worden geplaatst? De keer hiervoor zat namelijk ook gewoon groenten bij. Verder niets aan te merken, heerlijk eten en snelle en vriendelijke bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

-
17 September 2023

Heerlijk gegeten met ruim 20 mensen en netjes op tijd bezorgd met nog extra drinken erbij. Top!

Olaf
17 September 2023

Heerlijk en echt supersnel bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Simon Lang
17 September 2023

100 procent de allerbeste ‘Chinees’ van Almere. Ik heb het dan niet over bekende gerechten als nasi, babi pangang etc. Niet vet, echt goede kwaliteit vlees en perfect gebakken bananen. Niets dat al uren prutelt maar echt vers gemaakt. Wel wat duurder dan anderen maar dat heb ik er graag voor over! Zelfde geldt voor de bezorgkosten. Ik bestel nooit ergens waar ik bezorgkosten moet betalen behalve bij dit restaurant. Heb er met liefde 4 euro extra voor over.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J
17 September 2023

Eten is heerlijk en netjes. Bezorging mooi op tijd. Geen nare ervaring.

Rob Hemmes
16 September 2023

Zoals altijd prima kwaliteit. Bezorging iets aan de late kant.

Martine
16 September 2023

Zoals altijd, heerlijk eten, ook voor mensen die plantaardig willen eten.

Wendy
16 September 2023
Brenda
13 September 2023

Niet de kwaliteit die we gewent zijn smaken zijn waterig en overgaar

RJH.S
13 September 2023

Producten zoals altijd toptop, bezorging top

Jamie
13 September 2023

Biefstuk was weer heerlijk zoals altijd, en zelfs goed heet geleverd in Almere buiten

Valkenet
11 September 2023

In de Thaise cocossoep met kip zat vrijwel geen kip. Ook was er niets van limoen te bekennen. Mager soepje. Rest van de bestelling was prima.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Juriean Brands
10 September 2023
Arthur van den Bergh
10 September 2023
Frank Metten
9 September 2023

Altijd goede kwaliteit en goede bezorging!

Greet smit
9 September 2023

Weer heerlijk eten,prima op

Cliff
8 September 2023

Altijd snel bezorgd en eten goed warm

Jet
6 September 2023

Bezorging was prima. Eten was goed warm. Ik wilde geen ham en ei op mijn Bami en de bami zat vol met ei. Ook zaten er geen groenten in de bami en de bami was vrij hard. In de mini loempia’s kon ik geen groenten ontdekken. Helaas verkopen jullie geen grote loempia met groenten en taugĂ©. De SatĂ© was wel heel goed!

Peggy
5 September 2023

Altijd lekker. Vriendelijke bezorging 🚚

Erwin
4 September 2023

Wederom prima in orde, maar wel jammer dat de vegetarische nasi niet geleverd is maar was vervangen door witte rijst.

Liesan Cohen
4 September 2023

Het eten was gewoon niet lekker de Ossehaas saté zat een chemisch smaak aan en twijfelde of het wel rund was heel jammer

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Vincent
2 September 2023

Babi pang pang en Mihoen Singapore waren uitstekend gevuld en prima van smaak

maikel
2 September 2023

het was weer heerlijk alles smaakte weer lekker

Arnold
1 September 2023

Ondanks voorgaande slechte ervaring was het dit keer weer dik in orde!

anthonie vd griendt
31 August 2023

heerlijk eten,ook na jaren nog steeds goede kwaliteit,snelle levering met een glimlach

Senga
28 August 2023

Super lekker gegeten!

Ronald Knispel
28 August 2023

we hadden loempia's bestelde en die waren uitstekende maar de nasi speciaal was slecht daar de nasi heel erg droog was en dat zijn wij niet gewend van Treasure

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Thea Hoogendijck
27 August 2023
Snel
27 August 2023
Jos Tolsma
27 August 2023

Bezorging op tijd .en het eten heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

De haas
27 August 2023

Super snelle bezorging vandaag echt top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Juriean Brands
27 August 2023
Yvonne
26 August 2023

Echt heel lekker gegeten. Alles vers en goed warm. Gewoon echt niets op aan te merken. Goeie porties, vriendelijke bezorger en razendsnel bezorgd. Echt een aanrader!

Vincent de Vlaam
26 August 2023

Helaas gaat er iets niet goed in het systeem dus werd mijn eten bij een ander adres bezorgt waar de bewoner mij vervolgens van belde dat zij mijn eten hadden. Dit was om de hoek heb het dus even zelf opgehaald. Heb jullie ook even gebelt maar doe het ook even zo me verhaal. Normaal altijd fantastisch, nooit problemen! Dus kan gebeuren! Maar dacht toch even belangrijk dat er goed naar gekeken word. Thanks en tot de volgende.

Henk van Vloten
24 August 2023

nogmaals complimenten voor het eten, en de snelle levering. Weer smakelijk gegeten

Edwin
22 August 2023

Helaas kroepoek vergeten😡te leveren.

Bianca
22 August 2023
Tiny
21 August 2023

Ik had gevraagd of het eten wat vroeger dan de normale bezorgtijd gebracht kon worden ivm eters die op tijd op Schiphol moesten zijn was dat geen enkel probleem helemaal TOP!!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wim
21 August 2023

Bezorging precies op gevraagde tijd . Prima verzorgd. Goed op temperatuur. Uitstekende smaak

Rob
21 August 2023

Geen klachten. Eten was lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ingeborg
21 August 2023
Imco Dieke
20 August 2023

Snel geleverd en lekker warm, smaakvol en ruim voldoende, top!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henkey
20 August 2023

Perfecte smaak en een snelle bezorging 👍

beltzer
20 August 2023

Was allemaal lekker, goed warm ook. top service

Johanna van Hulzen
20 August 2023

Het was heerlijk, lekker vers.

Ria muller
19 August 2023
INGE de VRIES-SCHULTZ,
18 August 2023

Voor het eerst wat later bezorgt maar dat kan gebeuren

Van Velzen
16 August 2023

Wel weer een prima Poke bowl ‘Treasure’ alleen zaten er dit keer veel te veel harde stukken krulsla in.

Ineke Bal
16 August 2023

Heel snel en goed

Anneloes
16 August 2023

Heerlijk gegeten!

Ingrid
15 August 2023

Ik vond het eten minder dan ik gewend ben

roy
14 August 2023

was heel erg lekker dank u

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Janette
14 August 2023

Zoals altijd, lekker en snel gebracht.

Jacoline patist
14 August 2023

Wij hadden tussen kwart voor acht en acht uur besteld want wij waren onderweg. Ze stonden om zeven uur al voor de deur. Vervelend voor de bezorger en voor ons.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk Wustenhoff
14 August 2023
Folker
13 August 2023
L. Eyking
13 August 2023

Stond netjes klaar. Was heerlijk!

Rob hemmes
13 August 2023

Prima eten en snel gebracht

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Juriean Brands
13 August 2023
Valery
11 August 2023

Echt een verrassing dat de poke bowl Vega heel erg lekker was! Jammer dat we in Amsterdam wonen, want zou ik dit vaker kunnen eten. Complimenten!

Thea Buutveld
11 August 2023

Wat is het vlees of de kip toch altijd super zacht of het nu in de nassi of in een saus zit heerlijk en de groenten knapperig. We genieten er elke keer weer van.

Ilonka
11 August 2023

Wij hadden kip net zwarte bonen saus bestelt maar dat was het niet

JWM
10 August 2023

Was weer super

Ineke Bal
10 August 2023

Ik ben erg tevreden.

Diermen
9 August 2023

Tja wordt eentonig. Niets dan lof. Eten perfect en hetzelfde geldt voor de bezorging. Gewoon TOP!!

Henk
9 August 2023

Prima samengesteld en vlot geleverd

Ruud de Kok
8 August 2023

Heerlijk het eten en de bezorging precies op tijd Jippie

Verhoef
8 August 2023

Is goed van smaak, en snel bezorgt. Goed warm!

Jeantin Boltjes
7 August 2023

Bij Treassure is het altijd fantastisch, maar de volgende keer geen dropshot voor mij meer🙈

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chynita Spaargaren
6 August 2023

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bert
6 August 2023

Prima eten en vlotte bezorging.

Ed
5 August 2023

Ik had om saus apart gevraagd bij de Ajam Pangang maar was niet gehonoreerd. Een beetje slordig. De voor laatste keer ook een andere saus (oestersaus volgens mij) gehad ipv de zoete oranje saus 

 jammer

Erwin
5 August 2023

Alleen valt de loempia van 5 euro heel erg tegen, ben ik niet gewend van jullie.

Richard
5 August 2023

Altijd is alles prima geregeld. Eten is heerlijk. Helaas was deze keer onze bestelling niet goed ingepakt 4 bakjes waren op hun zijkant in het tasje gezet,waardoor de saus was gaan lekken. Het was een grote smeersel.

Anoniem
4 August 2023

Heerlijk gegeten zoals altijd

D.B.
4 August 2023

Helaas niet de lekkere kwaliteit die we gewend zijn

L hennen
3 August 2023

Het was super lekker, zoals altijd

Rietje Anthonijsz
3 August 2023

Super lekker gegeten! Alles was weer heerlijk vers en veel vlees in de gerechten! 👌

Johann kramer
31 Juli 2023

Top niet veranderen zo blijven

Sem
31 Juli 2023
Sandra
30 Juli 2023

Het eten was weer heerlijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Timothy
30 Juli 2023

Treasure is de apex van de Chinese keuken. Heerlijk malse beef reepjes. Bij de meeste Chinees zijn de satéstokjes taai met weinig smaak. Maar bij Treasure is alles gewoon uitmuntende kwaliteit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dick
30 Juli 2023

Als gebruikelijk, goede kwaliteit en keurig op tij

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

GĂŒnter
30 Juli 2023

Altijd op tijd en lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
30 Juli 2023

De kwaliteit is echt top en de bezorging op tijd en goed heet. Alleen dit moet ik ff kwijt het is nu de 2e keer dat ik als bijgerecht nasi krijg terwijl ik duidelijk bami had besteld. Wordt wel keurig nageleverd maar duurt toch gauw weer 20 minuten en zo lang ga je niet zitten wachten want dan is de rest niet meer heet. Dus Treasure let daar beter op, want het is echt een domper als je niet het bestelde krijgt. Dus denk erom dat het geen 3e keer wordt want dan is het echt over.

Juriean Brands
30 Juli 2023
NE.Verdooren
29 Juli 2023

Wij hadden Mihoen met garnalen en groenten besteld. Het was zoals altijd erg smakelijk.

Kenny
29 Juli 2023
Sija Pool
29 Juli 2023
INGE de VRIES-SCHULTZ,
28 Juli 2023

Nog steeds top . We bestellen regelmatig

Martin
28 Juli 2023
Vincent
27 Juli 2023

Loempia's waren veel kleiner als normaal, hard gebakken en hadden zeer weinig vulling

Frans Wolff
27 Juli 2023

Dit keer was het heel slecht het leek wel of treasure het aan een ander restaurant uit besteed had. Wat ik besteld had was het niet. Het is wel snel hersteld maar een gezelig etentje was het in ieder geval niet.

Marjolein
26 Juli 2023

Zo als altijd heerlijk eten , en lekker optijd bezorgd!!

Jose
25 Juli 2023
Donny Van Der Veen
23 Juli 2023

Zoals we gewend zijn eten super goed!! Bezorging netjes binnen de aangegeven tijd

Ingrid
22 Juli 2023

Heerlijke en erg goed gevulde poke bowl, bezorging altijd snel en vriendelijk

weitgraven
22 Juli 2023

Prima verzorgd.

Petra Hissink
21 Juli 2023

Zoals altijd en zoals gewend was het eten weer super lekker en de bezorging heel snel en vriendelijk.

Vincent de Vlaam
21 Juli 2023

Nog steeds de beste van almere. Het was weer heerlijk! Bedankt!

Ed
20 Juli 2023

Kleine kanttekening: niet de sinaasappel saus maar andere saus (oestersaus?) gekregen 😟

Rachel
19 Juli 2023

Nasi saté en bami was heerlijk vers!

Henk
17 Juli 2023

Top eten en keurig op afgesproken tijd geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Corry Stoelman-Andreas
17 Juli 2023

De Californian salad die ik had besteld bevatte geen avocado zoals gebruikelijk. De rest was goed en lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Leo Schulp
16 Juli 2023

Het eten was goed op temperatuur en smaakvol de bestelling kwam op de afgesproken tijd top

R. Dee
16 Juli 2023
Juriean Brands
16 Juli 2023
Hoefakker
15 Juli 2023

Het eten van Treasure is zeer smaakvol. Ieder sausje heeft ook echt een andere heerlijke smaak en niet zoals bij veel Chinees restaurants dat alles hetzelfde smaakt. Daarom zijn wij vaste klant. Alleen vanavond was het jammer dat de bezorging 1,5 uur duurde maargoed het is ook zaterdag dus wat drukker. Het eten was weer erg lekker alleen vonden wij het teleurstellend dat de beide soepen die wij hadden besteld al bijna koud waren en de Surinaamse bami met garnalen was ook niet eens meer warm te noemen. De rest van het eten was wel heet. Dat was jammer..

E & M
15 Juli 2023

Altijd heerlijk. Mag alleen iets heter worden afgeleverd. (Zo jammer als je het in de magnetron moet verwarmen). Bezorgers altijd vriendelijk!

Ed
14 Juli 2023

Nvt

marjolein Janus
14 Juli 2023
Brouwer
14 Juli 2023

Zoals altijd heerlijk eten .maarrrrr de loempia s die lang niet te krijgen waren zijn nu anders ten eerste duurder ten tweede heel veel kleiner totaal niet gevuld lijkt wel van de snackbar heel erg jammer .

Ron
13 Juli 2023

Loempia’s zijn terug. Hoera, helaas duurder, kleiner en matige kwaliteit. Alleen te verkrijgen met satehsaus. Huh??

Michael B
12 Juli 2023

Poke Bowls zijn erg lekker en zeker voldoende per persoon. De Sate Malay suas is goed gekruid en vlees is echt mals - heerlijk! Helaas bezorgen ze ineens niet meer in onze wijk, dus ik moest het ophalen - maar dat zien we meer gebeuren door het personeelstekort. Thuisgekomen bleek de dim sum er niet bij te zitten, na bellen werd het zonder discussie heel snel thuisgebracht - echt netjes, zeker gezien ze dus niet bezorgen in onze wijk! We zijn en blijven tevreden klanten!

Nathasja
12 Juli 2023

De treasure poke bowl was de lekkerste die ik tot nu toe heb gegeten! Super snelle bezorging.

marieke van aken
11 Juli 2023

Onze bestelling zou volgens de mail ussen 18.10 en 18.25 gebracht worden. Maar kwam al om 17.45. We kwamen toevallig net aanrijden, maar het scheelde wei ig of we waren nog niet thuis geweest...verder alles top!

van kersen
11 Juli 2023

Was weer heerlijk en onze gasten vonden de gerechten voortreffelijk

Sjoke
11 Juli 2023

We kregen 2 nasi met vlees i.p.v. 1 nasi met vlees en 1 vegetarisch nasi.

Leo
10 Juli 2023

Bestelling klopte niet: vietnamese loempia's ontbraken. Kwaliteit / smaak was aanzienlijk minder dan we gewend zijn van Treasure.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob Mulder
9 Juli 2023

Zoals altijd heerlijk en precies op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Youssra
7 Juli 2023

Top service, snel geleverd

Daan
6 Juli 2023

Heerlijk eten en super snel bezorgd

Sandy
6 Juli 2023
Esther
6 Juli 2023

Snel bezorgt. Heerlijke Poke Bowl met verse producten. Heeft heerlijk gesmaakt.

alex
6 Juli 2023

Best pokebowl van almere.

Ellen
5 Juli 2023

Smaakte prima, maar eten was niet echt warm meer

Henk
5 Juli 2023

Altijd heerlijk eten en precies op tijd bezorgd.

Chynita
5 Juli 2023
Jo
3 Juli 2023

Super lekker gegeten zoals altijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bibi
3 Juli 2023
S. Wieten
2 Juli 2023

Heerlijk eten. Keurig op tijd bezorgd.

Arnold
2 Juli 2023

Het wordt wel echt steeds minder. Als ik voorheen vroeg om wat extra sambal dan kon dat ook. Nu al de 3e keer dat het blijkbaar niet kan. Klantvriendelijkheid was altijd goed, maar men meldt ook niet eens dat het bv extra zou kosten. Als dat zo is zet dat dan als extra bestel optie erbij en meldt het aan je klanten.

Thea
2 Juli 2023

Op tijd gebracht, goed warm en het vlees en en de kip is altijd zo heerlijkzacht. De groenten weer knapperig. Ga zodoor

Yvonne
1 Juli 2023

Heerlijke babi pangang

Ilana Kan
30 Juni 2023

Gewoon perfect en overheerlijk

JPO
29 Juni 2023

Kwaliteit is goed echter ik heb sterk de indruk dat de porties een stuk kleiner zijn geworden en de prijs een stuk hoger.

Alexandra
29 Juni 2023

Altijd top kwaliteit en super service!

R
29 Juni 2023

Wat kan je hier over zeggen, weer ultiem genoten...

Vera
28 Juni 2023

Wat een teleurstelling! Dat heb ik bij Treasure wel beter gehad. Een bestelling 'zo spoedig mogelijk' duurde afgelopen dinsdag een heel uur. Wel met excuses van de bezorger, die daar ook niets aan kon doen. Maar: die loempia! Was die nog van zondag? Leek wel dubbelgebakken en amper vulling. Ook de babi pangang: gortdroog en heel weinig atjar. De rest van het maandmenu was oké, op die 10 miniloempia's na, maar die zijn nergens lekker. (Ik neem me voor die voortaan maar meteen weg te gooien.) Nu kijk ik nog even naar het bonnetje: staat er 0,01 cent op voor een gratis blikje fris. Die heb ik dan zeker nog tegoed? Nee Treasure, afgelopen dinsdag 26 juni hebben jullie de plank misgeslagen. Jullie krijgen van mij nog een keer een herkansing.

HANS
28 Juni 2023

Hoge kwaliteit, superlekker zoals altijd

Tinie
28 Juni 2023

Heerlijk, zoals altijd en op tijd.

Marit
27 Juni 2023

Erg snelle levering, heerlijk eten en aardig personeel!

Ederveen
26 Juni 2023

We hebben niets gehad door stroom storing we wedden 5 min voor bezorging tijd gebeld ze hadden ook kunnen zeggen we kunnen nu wel sushi brengen dus zelf wat anders regelen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob Mulder
26 Juni 2023

Ik zou niet weten hoe ik de maaltijd zou moeten beoordelen, ik heb smiddags een bestelling geplaatst en betaald, maar door een stroomstoring bij jullie is deze nooit afgeleverd! Ik ben wel benieuwd hoe jullie dit denken dit op te gaan lossen! Groet, Rob Mulder Bosgouw 249 1352GW Almere Bestelnummer: 28685EWP

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tromp
25 Juni 2023

De bami en nasi heeft weinig smaak. Ik heb betere gegeten.

Bert
25 Juni 2023

Het eten was heerlijk warm en keurig op tijd geleverd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Erwin
25 Juni 2023
Sprenkels
25 Juni 2023
Juriean Brands
25 Juni 2023
Hani
24 Juni 2023
Kelly
24 Juni 2023

Wij hebben Heerlijk gegeten..

Bep Box
24 Juni 2023

Heerlijke moksi meti , veel en lekker en op tijd bezorgd zoals gewoonlijk.

Jeannette
24 Juni 2023
Honselaar
23 Juni 2023

Na al een aantal keer bij jullie besteld te hebben naar volle tevredenheid, was de sushi dit keer echt niet te eten; droog en smakeloos. Het leek wel oud en niet vers? We hebben hetniet opgegeten en weggegooid, zonde want het kost toch aardig wat geld
 Graag hier goed op letten in het vervolg, Sushi moet een feestje zijn, niet een teleurstelling

Sija Pool
22 Juni 2023

Babi pangang besteld. Vlees was ontzettend droog en taai. Saus moest je met een vergrootglas zoeken. Heel jammer. Heb ruim de helft weg gegooid.

Dennis
21 Juni 2023

Lekker eten. Kunnen jullie een fooi systeem in het online bestellen toevoegen? Dat zou handig zijn.

Peggy
20 Juni 2023

Wij bestellen wekelijks en nog steeds lekkerrrr 😊

Rob Mulder
19 Juni 2023

De Kai Phed Kaphrauw, was als altijd heerlijk! Echter, de loempia's speciaal vieten verschrikkelijk tegen, ten 1e qua formaat, belachelijk klein, harde korst en de smaak leek verdacht veel op een diepvries loempia van Mora, jammer, juist omdat ze vroeger heerlijk waren! Voor mij is dit meteen laatste keer geweest! Voor de kwaliteit heb ik toch nog 5 sterren gegeven, omdat de rest van de bestelling heerlijk was!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tetiana Holovata
17 Juni 2023

Mensen, de beste susi!😘😘😘

Cliff
16 Juni 2023
Karel
14 Juni 2023
Ricardo
14 Juni 2023

Zoals altijd, perfect. Goede porties, vers bereid, dat proef je. Bezorgd op de tijd dat is aangegeven. Helemaal top.

John Schreuder
13 Juni 2023

Helaas zijn het totaal niet de loempia's die wij gewend zijn van jullie , smaken of ze uit het vriesvak komen van de supermarkt. Deze zullen we niet meer bestellen

T
12 Juni 2023

Het was weer een tijdje geleden dat wij hebben besteld en wij vinden hebben weer lekker gegeten! Ik wil ook even op attenderen dat de service goed is. Wij bestelde online, maar zij waar op die dag toevallig gesloten. Zij hebben ons gemaild en kwamen met een passende oplossing. Helemaal top! Tot de volgende keer!

Theo Eigeman
12 Juni 2023

Ik weet niet wat er fout gaat met het toedienen van de sterren, maar het gaat heel vreemd. Het eten was niet best, 1 ster voor de moeite. De bami was niet gaar en de saté was heel taai. De bezorging was perfect, daar wil ik wel 5 sterren voor geven.

Henk
12 Juni 2023

Heerlijk gegeten, op afgesproken tijd bezorgd, weer helemaal top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

.
12 Juni 2023

De wachttijd was zeker niet conform de tijd die werd weer gegeven vanuit Treasure zelf. :(

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Fredrik
12 Juni 2023
Tim
12 Juni 2023

Ik had bij opmerkingen iets geplaatst , helaas is dat niet gelezen waardoor ik een verkeerd gerecht heb ontvangen . Het werd bezorgd na 1 uur . Het eten was vers en lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rouendal
11 Juni 2023

Babi pangang was minder mals dan voorheen...ook de gebakken banaan niet lekker van smaak...deze zelfs laten staan Alles gaat in kwaliteit achteruit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

INGE de VRIES-SCHULTZ,
11 Juni 2023

Blij dat de Loempia’s met incl satesaus er weer zijn. Idd wat kleiner formaat maar uitstekend van smaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J.K.J.Brands
11 Juni 2023
INGE de VRIES-SCHULTZ,
9 Juni 2023

Heerlijk eten en correcte bezorging

Jeroen
8 Juni 2023

Was weer prima.

J.W.M.
7 Juni 2023

Was weer bijzonder goed!

Ger
7 Juni 2023

Jammer, Treasure is niet meer wat het was, het gerecht (babi pangang spek) had weinig smaak en ook de saus vind ik niet geweldig.

Peggy
6 Juni 2023

We bestellen bijna elke week en eigenlijk is alles lekker. Bestel je na 18:30u dan wordt het razendsnel bezorgd.

Annelies Homan-Meijer
6 Juni 2023

Bestelling helemaal goedgekeurd. Bij het afhalen op de juiste tijd stond de bestelling al klaar waardoor de warme onderdelen iets minder warm waren maar nog steeds heerlijk. De sushi was ook helemaal zoals we gedacht en verwacht hadden. We hebben heerlijk gegeten.

Robin
4 Juni 2023

Koud geleverd, loempia's veel te ver doorgebakken en heel droog.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Els Dijst
4 Juni 2023

Lekker op tijd en net als altijd erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ricardo
4 Juni 2023

Heerlijke gerechten, snel bezorgd en warm. Vorige bestelling was de kroepoek vergeten, aangegeven bij deze besteling en extra kroepoek gekregen. Top! Beste chinees restaurant in Almere.

Ed
3 Juni 2023

Het viel mij op dat de Cha siu äč‰ç‡’ die ik besteld had gemengd was met ‘oud vlees’ en vers made. Ben ik niet gewend van Treasure.

Sandy
3 Juni 2023

Heerlijk! Best Sushi ever!

Chantal
2 Juni 2023

Voor het eerst was het eten niet naar verwachting. Aangezien we grote fan zijn van jullie eten en we weten wat we kunnen verwachten viel het vanavond voor het eerst erg tegen. De ossenhaas saté die we altijd bestellen had zo een andere en aparte smaak was niet lekker en daardoor was ook de combinatie met de sushi die we hadden niet lekker. Me man vond de ossenhaas ook erg apart ruiken. Aangezien we al jaren bij jullie komen zijn we gewend aan het heerlijke eten en weten we wat de smaken zijn van onze favoriete gerechten en wat we juist wel kunnen combineren met elkaar qua smaak. Jammer dat we zoveel geld vanavond uitgegeven hebben aan iets wat erg tegenviel en wat we zo niet verwacht hadden en ook niet gewend zijn van jullie.

René
2 Juni 2023

Nasi te ver gekookt. Kroepoek mag geen naam hebben. Erg onsmakelijk. Veel te duur voor matige kwaliteit

Evert
1 Juni 2023
Rene en Gerda
1 Juni 2023

Zoals gewoonlijk helemaal TOP

Steltenpool
31 Mai 2023

Het maandmenu gegeten en sushi. De sushi wordt nu echt te duur per sushi en de sushi kleiner? De saté was aangebrand, de babi pangang erg vet vlees,cweinig saus. Zelfs de kip was van mindere kwaliteit me5 van die 'flubbertjets' eraan. De bami beetje droog. Kortom, niet wat een gewend zijn qua kwaliteit. Erg jammer.

Annet
31 Mai 2023
Jeffrey
29 Mai 2023

Zoals altijd echt heerlijk.

rein ter beek
29 Mai 2023

Altijd lekker 😋

Tang
29 Mai 2023

Fantastisch eten en prima bezorging

Duker
29 Mai 2023

We hebben zondag 28 mei een bestelling gedaan van ruim 100€. De Bami was koud en klef. De babipanggang was niet te eten droog en de saus smaakte naar niets. Dit geld ook voor de ketjap kip menu waterig en geen smaak.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Emile van Wees
29 Mai 2023

De Wan-Tan soep was deze keer helaas troebel en vettig. Graag volgende keer weer de vertrouwde heldere bouillon. Met vriendelijke groet.

Paul Gitsels
29 Mai 2023

De kwaliteit van de gerechten was niet wat wij van Treasure gewend zijn. Op de eerste plaats niet warm. Het vlees was al lang geleden bereid, vooral de Babi Pangang was taai. De Tjap Tjoi smaakte alsof dit was gekookt in vissap. Kortom teleurstellend.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rob Mulder
28 Mai 2023

Zoals altijd precies op tijd en zoals altijd heerlijk .

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra
28 Mai 2023
Marja
28 Mai 2023
Ruby Tempelman
28 Mai 2023

De loempia's waren lekker, maar een stuk kleiner dan ik gewend ben. Daardoor miste ik de taugé.

Filip
28 Mai 2023

Gewoon de best

Juriean Brands
28 Mai 2023
Miranda Kinneging
27 Mai 2023

Het eten was heerlijk,de bezorging was ruim op tijd en een vriendelijke jonge man.

Patricia
27 Mai 2023

Voor het eerst in alle jaren niet zo tevreden. Weinig smaak aan de gerechten en bij 1 gerecht leek het alsof ze een ander gerecht hadden proberen te veranderen in het gerecht wat we besteld hadden. Jammer. Hopelijk de volgende keer weer oude vertrouwde smaak. De bezorging was overigens sneller dan aangegeven en het eten was goed warm.

lorens
25 Mai 2023

vers en zalig eten, snelle levering

Monique Schardijn
25 Mai 2023

Fantastisch eten, heerlijk en goede kwaliteit binnen een half uur geleverd! Ik kan Treasure aan iedereen aanbevelen.

dick
25 Mai 2023
Van de Pol
24 Mai 2023

Het bakje soep met folie erover, was zo zwaargedeukt dat de hele plastic zak vol me soep zat. Van de 5 bakken eten hadden er 2 een niet fatsoenlijk gesloten deksel. Hierdoor was wat er op de bodem van de plastic zak lag een mix van kippensoep met Kong po en zwarte bonen.

Bas
24 Mai 2023

In huis eten en de poke bowls zijn altijd lekker. Maar de afhaal indochinees vond ik flauw.

Imi
23 Mai 2023

Niet wat ik van Treasure gewend ben, 4 gerechten besteld en allemaal erg smakeloos.

Des
23 Mai 2023

Het eten was wederom fantastisch, bezorging stipt op tijd.

SvA
21 Mai 2023

Lekker eten en n goede en snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

T Muller
21 Mai 2023
S.k
21 Mai 2023

Bestelling kwam half uur eerder dan aangegeven, heel fijn! Eten was heerlijk, zoals altijd!

Simon Lang
20 Mai 2023

Beste uit Almere. Smaakvol en niet veeeels te vet en zout zoals bij andere Chinese restaurants in de stad

GĂŒnter
20 Mai 2023
Van Essen
19 Mai 2023

Was weer super

Vincnt van Wulfen
19 Mai 2023

Smaak viel tegen

rein ter beek
18 Mai 2023

Altijd lekker

Saskia
17 Mai 2023

Wij hebben heerlijk genoten het was voortreffelijk!

Dennis w
16 Mai 2023

Heerlijk gegeten,

Joseph J.P Ekkel
15 Mai 2023

Bezorging Top - Gerechten: Smaak en samenstelling Top - Hoeveelheid en temperatuur Top. Een voorbeeld voor veel restaurants met de zelfde keuken. Wij komen gauw weer terug!!!

A.C van Dalen
15 Mai 2023

Helemaal top. Bezorging 👍 en heerlijk gegeten.

Ruud Angela
15 Mai 2023

Nadat wij hebben gebeld waar onze bestelling bleef, bleek dat onze vooraf betaalde moederdag-bestelling was afgeleverd op een ander adres. Treasure heeft haar excuses aangeboden en hierna redelijk snel alsnog onze bestelling afgeleverd en bijna 50% korting ter plekke met ons afgerekend. Besteld 17.50 uur. Afgeleverd 20.10 uur. Geplande aflevertijd was 19.00 uur. Gebeld 19.46 uur naar het restaurant waar onze bestelling bleef. Vanwege veronderstelde moederdag-drukte hebben wij eerst afgewacht voordat wij gingen reclameren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Carmen
15 Mai 2023

goed ,op tijd en lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rowin
14 Mai 2023

Fantastisch

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Juriean Brands
14 Mai 2023
A
14 Mai 2023
Hans Zwennes
13 Mai 2023

Zoals gewoonlijk weer prima van smaak en hoeveelheid. En dat allemaal in een half uur goed warm gebracht.

Lids
13 Mai 2023

Heerlijk en keurig op tijd.

Annette
13 Mai 2023
INGE de VRIES-SCHULTZ,
13 Mai 2023

Het was weer snel bezorgt en hebben heerlijk gegeten. Toppertjes. zijn jullie

Hettie ijdo
13 Mai 2023

Vond het eten heel slecgt , niet vers, opgebakken somige stukjes waren verbrand , jammer hoor treasure ik ben anders gewend van jullie

Marjolein
12 Mai 2023

Heerlijk gegeten!! Bezorging was binnen een half uurtje! Wel duur maar daar krijg je ook prima eten voor !

Alida Passé
12 Mai 2023

Erg lekker

Janette Hupkens
12 Mai 2023
Jolanda
12 Mai 2023
Britt
12 Mai 2023

Heerlijk, bezorging op de minuut nauwkeurig, goede portie

B
12 Mai 2023

Vers eten en heerlijke groentensaus bij de pekingeend

Ricardo
11 Mai 2023

Beste chinees van almere. Heerlijke maaltijd, snel bezorgd. Warm en perfect. Geen vette troep maar goede en verse ingrediënten.

Constanze
10 Mai 2023

Top en vertrouwd

Rob Hemmes
9 Mai 2023

Gratis blikje fris stond wel op de bon maar is niet geleverd

Wil
9 Mai 2023

Erg lekker sushi

Johan
8 Mai 2023

Heerlijk eten. Zeer goed bereid.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ed
8 Mai 2023

Zoals altijd snel , efficiĂ«nt en ontzettend lekker en goed 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nancy
7 Mai 2023

Was lekker

Paul Kösters
7 Mai 2023

Het maandmenu voldeed aan de verwachtingen.

E. Lai
6 Mai 2023

Bestelling online geplaatst. 4 verschillende gerechten. Bezorging precies op tijd geleverd. Onze gasten en wijzelf waren zeer tevreden met de hoeveelheid per gerecht en nog belangrijker, de smaak van de gerechten. Wij raden dit restaurant dan ook zeker aan.

sprenkels
6 Mai 2023
R.Anthonijsz
5 Mai 2023

Heerlijk gegeten, ieder gerecht was smakelijk, veel vlees/garnalen en verse groenten. Beleefde bezorger!

Monique
5 Mai 2023

Treasure is qua bezorging altijd eerder te vroeg als te laat. Eten is kwalitatief altijd heel erg goed! Altijd een feestje om te eten. Attent altijd met blikje fris. Vandaag een extra saté met saus erbij? Heerlijk!